ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: Αρχική  | Εταιρεία
Εταιρεία
Η εταιρεία μας με τη σημερινή νομική μορφή της, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της τον Ιούνιο του 2004. Το σχήμα της Ανώνυμης Εκδοτικής και Εμπορικής Εταιρίας προήλθε από τη συγχώνευση της ατομικής επιχείρησης «Ελληνοεκδοτική – Λεκατσά Σταματία - εκδόσεις και εμπορία βιβλίων» και της ομόρρυθμης εταιρείας «Δ. Βαλεριάνος και Σία Ο.Ε. – εκδόσεις και εμπορία βιβλίων», οι οποίες δραστηριοποιούνταν στο συγκεκριμένο αντικείμενο από το 1991 και το 1999, αντίστοιχα.
Οι άνθρωποί μας
Οι άνθρωποί μας

Η φιλοσοφία των ανθρώπων της εταιρείας μας διέπεται από τις αρχές της διαρκούς έρευνας, εξέλιξης και καινοτομίας στη διαδικασία δημιουργίας των πνευματικών αγαθών – προϊόντων. Αυτό ως πρακτική προσδιορίζει με τρόπο απολύτως ξεκάθαρο την εμπορική της στάση, δηλαδή τον σεβασμό των απαιτήσεων των καταναλωτών και την ολόπλευρη και καθολική κάλυψη των προσδοκιών τους.

Συνεργασίες
Συνεργασίες

Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων:

Χορηγία όλων των έντυπων υλικών που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης των πανελληνίων συνεδρίων καθώς και των ημερίδων – επιμορφωτικών σεμιναρίων του επιστημονικού αυτού φορέα.

Έκδοση της περιοδικής έκδοσης της Ένωσης, καθώς και προσφορά στο αναγνωστικό κοινό συλλογικών τόμων που εμπεριέχουν τα επιστημονικά πορίσματα και τους ερευνητικούς καρπούς έγκριτων καθηγητών Τριτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι συμμετέχουν ως εισηγητές στα συνέδρια και τις ημερίδες που διοργανώνονται από την Ένωση.

 

 

www.p-e-f.gr

 

 

Ένωση Ελλήνων Φυσικών:

Χορηγία έντυπου υλικού τόσο για την κάλυψη των αναγκών των πανελλήνιων συνεδρίων όσο και για τις διοργανώσεις ημερίδων και επιμορφωτικών σεμιναρίων. Διαφημιστική προβολή στο επίσημο επιστημονικό έντυπο της Ένωσης.

 

www.eef.gr

Μαθηματική Εταιρεία (παράρτημα Θεσσαλονίκης):

Χορηγία έντυπου υλικού για τις ανάγκες της διοργάνωσης του πανελλήνιου μαθηματικού συνεδρίου της εταιρείας.

 

www.emethes.gr/

 

Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδας:

Χορηγία έντυπου υλικού για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών διοργάνωσης συνεδρίων, ημερίδων και επιμορφωτικών εκδηλώσεων.

Θέλω να :
Ξεφυλλίζοντας online
Μία μοναδική εμπειρία...
Ξεφυλλίστε τώρα βιβλία από τον κατάλογό μας και ενημερωθείτε
για το περιεχόμενο...
περισσότερα